Választások

 2010.03.28. 18:25

Tisztelt Pátyiak, Telkiek, Budakeszi lakosok!

A Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa óriási pofont adott a spekulánsoknak.
Próbálom megérteni a pátyi polgármestert, hogy miért erőlködik még, de nem tudom. Vagy ennyire buta, vagy ennyire szarban van.
Próbálom megérteni Gulyás Dénest (FIDESZ) is, hogy a tessék-lássék tiltakozás helyett miért nem lép fel határozottan az őt megválasztók érdekében, de őt sem értem. Mondjuk nem is jut eszembe semmi, amit a 4 év alatt összehozott volna. Lehet, hogy őt is megzsarolták? Lehet, hogy volt mivel? Esetleg felülről nyomják el?

A Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosának sajtóközleménye óriási, és azonnali viszhangott váltott ki a sajtóban, de NEM a jobboldali sajtóban. Meddig várnak? Tényleg fontosabb az alábbi hír a HírTV-nek?
"Négy buszjáratot állít le Győr és Budapest között áprilistól a kormány a közösségi közlekedés átalakításának első lépcsőjeként...."
(Zárójelben megjegyzem, hogy Bp-Győr viszonylatban modern, gyors és kényelmes vonatok járnak)

Az érintett települések lakóinak van lehetősége megmutatni, hogy köszönjük, de nem kérünk a mutyit támogató politikusokból. Szerencsére van akkora átrendeződés a politikában, hogy mindenki megtalálja a maga vérmérsékletének valót. (Eddig a Jobbik és az LMP állt ki a gettó és spekulánsok ellen.)

Címkék: fidesz golf gettó páty milton mervó

A bejegyzés trackback címe:

https://patyi-golf-getto.blog.hu/api/trackback/id/tr571875415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása