Átláthatóság kell!

 2010.04.01. 21:25

"Átláthatóságra és előreláthatóságra van szükség Magyarországon - hangoztatta a röjtökmuzsaji Vezérigazgató találkozón szerdán tartott előadásában a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője."

Ezen a kijelentésen felbuzdolva elkezdtem keresni a tarifákat a Fidesz honlapján.
Mennyiért lehet megvenni a jobboldalt? Vagy legalábbb a teljes Fideszhez köthető politikusok és sajtóorgánumok hallgatását?

A Gruppo Milton esetéből tudjuk, hogy 1 millió euró (kb. 270M Ft) elég. Még nem is kell annyi, mert biztos marad valami a Videotonnál is.

Soknak tűnik? Nekem nem. Cserébe többtízmilliárdos hasznot tudnak lehúzni földátminősítésekből, állami és EU-s pénzekből. Az évszázad beruházása. Többezer százalékos haszon.

A legtöbben legyintenek: mindenki ezt csinálja. Pedig választások lesznek. Ha most nem szólunk, vagy választunk másképp, akkor még pofátlanabbak lesznek.

A legtöbben legyintenek: engem nem zavar. De van, akit igen. Akiknek az ingatlanszélhámosok tönkrevágják a nyugalmát, és az élet munkájával felépített házuk eladhatatlanná válik.

És ha így megy tovább, bárkivel megtörténhet: a Milton romokat hagyott Sávolyon, teljes Páty a kezében van, ott van Pécsen, Fehérváron, A Balaton körül, Záhonynál, és még sorolhatnám.

A szálak magasra vezetnek:
Orbán Viktor egy páholyban nézi a meccset Kovács Bence Jánossal, a Milton csalásért jogerősen elítélt elnökével, de a szocialisták Újhelyi-je, Suchmannja és úgy tűnik, hogy Bajnaija is jó cimborák. Az időközben lepattant Gyurcsányról nem is beszélek.

Sajnos nálunk is működik a spanyol modell
hvg.hu/velemeny/20100401_ingatlan_spanyol_modell

 

Címkék: sávoly mszp fidesz golf gettó golfpálya spanyolok páty milton mervó

A bejegyzés trackback címe:

https://patyi-golf-getto.blog.hu/api/trackback/id/tr471887928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hunor322 2010.04.03. 02:28:40

Feljelentés Hambuch Henrik ellen!!!
Milyen módszerekkel próbálják lejáratni a beruházást?
A feljelentés szerint hamis állításokat tesz közzé amivel a lakosság hangulatát a beruházás ellen fordítja. Maffiózónak és bűnözőnek nevezett köztisztviselőket!

Dzsoll 2010.04.03. 10:41:11

Nem hiszem, hogy Hambuch Henrikre lenne szüksége a lakosságnak ahhoz, hogy belássa: a fehérvári ingoványból nem fog út épülni. gettóra annál nagyobb az esély!

A köztisztviselők egy része pedig köztudottan maffiózó.
Mennek is szép lassan a bötrönbe, remélem ez a folyamat begyorsul.

tothkata 2010.04.06. 02:13:00

@hunor322:

A minap találkoztam én is a nevével de nem csak ennek kapcsán... a dolog szerintem is úgy fest hogy csak azért csípi a szemét a beruházás mert nem az ő malmára hajtja a vizet...!Ha nagyobb morzsa landolna nála biztos nem kiabálná tele ennyire a médiát...!

kokany00 2010.04.07. 14:44:45

A szcientológiai egyház rá akarja tenni a kezét a pátyi területre!!! Tollner József, Hambuch Henrik és nem utolsó sorban Schiffer András(LMP első embere) akik ellene vannak a beruházásnak! Vajon miért? Talán nem véletlenül!

Itt egy kis infó az egyik legnagyobb ellenzőről:
www.share.weboldala.net/show-image.php?id=d5bf3e45bd4dbd5a3470d26917c53036
Érdekes ő is építési vállalkozó!!!

hunor322 2010.04.07. 14:50:07

@kokany00:

Na igen inkább szcientológus lakópark kell ide (Hambuchnak meg zsíros megbízások) mint bármi más egyéb...!?! Zavarosak a szálak annyi bizonyos!?!

root19 2010.04.07. 14:54:47

Az LMP-sek masíroznak Pátyon! Talán azért, mert érdekük származik a beruházás bojkotálásából???
Nekem ne jöjjenek azzal, hogy a verebek nem tudnak hova szarni és a mókusok mogyoró helyett golflabdába harapnak, álszentkedés! Ha, már a szenteknél tartunk a szcientológia egyháznak miért olyan fontos a terület???

Dzsoll 2010.04.07. 14:56:09

de egyszerre írtok mind a "ketten"! ;)

ennél nagyobb baromságot nem tudtatok kitalálni?
ezt a hülyeséget már tavaly novemberben is hallottuk.
mégis, hogyan tennék rá a kezüket a területre? jelenleg magánszemélyek tulajdonában van a milton opciós vásárlási jogával. elkobozzák? megveszik? hatalomra kerülnek és államosítják?

Dzsoll 2010.04.07. 15:00:31

@root19: gondolom az, hogy az ombudsman jogászcsapata 50 oldalnyi törvénytelenséget talált a területtel kapcsolatban, az nem izgat.
az LMP-t kizárólag a mókusok érdeklik meg a szcientológia.
szánalmas próbálkozás. mennyit kaptok egy ilyen kommentért?
süti beállítások módosítása