Lehullt a lepel a Golfpályáról

 2010.02.03. 21:54

Michels Gábor a következőket nyilatkozta a Budakeszi Iránytűnek. Feltehetően nem gondolkozott előtte túl sokat, vagy pedig bízik az emberek butaságában:

"A szabályozási tervben szereplő adatok a lehetséges maximumot határozzák meg. A hisztériakeltők ezeket a maximum adatokat emelik, pedig nem ezek valósulnak meg."

(Hogy akkor miért is ezek lettek megállapítva, arra nem sikerült válaszolnia)

-   Ön szerint miért kell Magyarországon ennyi golfpark, egy olyan országban, ahol nincsenek hagyományai ennek a sportnak?
-   Azért, mert egy most divatos társasházi beruházásnál ez a kert. Golfpályával és több zölddel magasabb értéken lehet eladni az ingatlant.

(Tehát a Golfpálya csak azért kell, hogy jobban el lehessen adni a lakásokat. Miután elkeltek, be lehet zárni. Ennyit az idegenforgalmi bevételről meg a munkahelyteremtésről)

Címkék: golf gettó lakópark golfpálya milton mervó

A bejegyzés trackback címe:

https://patyi-golf-getto.blog.hu/api/trackback/id/tr71727965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása