Számok

 2010.01.03. 10:13

Csak hogy jobban érthető legyen, miről is fogunk szavazni:

1. A "településközponti vegyes övezet" beépíthetősége: 338.900 m2

  • Ez 2.260 db 150 négyzetméteres családi háznak felel meg -> megkockáztatom, hogy több mint ma Pátyon
  • Ez 13,5 Budaörsi Auchan áruház egymás mellé téve

A szabályozási terv megváltoztatása kb. egy év tervezéssel, egyeztetéssel jár, ne dőljünk be annak, hogy hiba csúszott bele, majd "gyorsan" visszavesznek belőle.

2. A tervezett 1800 lakásba az agglomeráció statisztikái alapján kb. 7000 ember fog beköltözni. Ez töb, mint Páty jelenlegi lakossága, kétszer annyi mint Telkié, de jóval kisebb területen.

3. Már lassan minden faluban "Golfpálya" épül, gőzerővel folyik a Tó-Park építése az M1-es mellett, valamint befejezéséhez közelít a Budapest-Gate Bicskén. Ki fog ide kiköltözni? Hogyan fognak ezek az emberek munkába járni, ha már ma is szinte járhatatlan az M1-es reggelente? Félő, hogy az "álomszép" tervek, az idővel hozzáigazodnak a realitásokhoz. Vagy majd mi igazodunk hozzájuk?

4. Telkiben az újonnan beköltözők között olyan sok a kisgyermekes, hogy Telki nem képes az állami nomatívából fenntartani az iskolát és a óvodát. Ezért minden család ingatlanadót fizet, egy ott lakó ismerősöm szerintem átlagosan több, mint ötvenezret évente. A Milton által beígért iskola és óvoda meg fizetős lesz, de nem a mi pénztárcánknak...

 

Címkék: golf gettó lakópark golfpálya páty milton mervó

A bejegyzés trackback címe:

https://patyi-golf-getto.blog.hu/api/trackback/id/tr171641314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása