Páty nincs egyedül

 2010.03.15. 14:36

Eddig azt hittem, hogy csak Páty van abban a szerencsés helyzetben, hogy a "spanyol" nagytőke kitüntetettjeként Közép-Európa golfparadicsomává avanzsáljon.

Közben kiderült, hogy ugyanez a cég, aljas módon már évekkel ezelőtt Sávolyon is megépítette ugyanezt a komplexumot. (Pontosabban papírforma szerint most fejezik be)

www.mfor.hu/cikkek/38195.html

"A Balatontól, illetve a sármelléki repülőtértől alig 15 kilométerre lévő 252 hektáros területen 18 lyukú golfpálya, ipari és logisztikai központ, 150 ezer négyzetméternyi sor- és ikerházakból álló lakó- és üdülőövezet, valamint két ötcsillagos termálszálloda, wellness-központ, továbbá a dolgozóknak és a térségbe települőknek 200 szociális bérlakás épül."

 

Címkék: golf gettó lakópark páty milton mervó

A bejegyzés trackback címe:

https://patyi-golf-getto.blog.hu/api/trackback/id/tr951841324

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sávoly igazi tétje 2010.03.26. 10:35:26

A Sávoly-ügy a közeljövő magyar demokráciájának lakmuszpapírja. Ha az állami támogatás zöld utat kap, az azt jelenti, hogy a fékek és ellensúlyok rendszere valószínűleg továbbra sem fog működni a végrehajtó hatalommal szemben. A Sávoly-ügy tétje jóva...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása